Freelance online marketeer .com

Voordelen inhuren freelance online marketeer 

Wat zijn de voordelen van een freelance online marketeer inhuren?

Persoonlijk contact

Krijg het gevoel dat je een nieuwe marketing medewerker hebt, terwijl jij jouw online marketing uitbesteed. 

Goedkoper dan online marketing bureaus

Waar online marketing bureaus gemiddeld €85-€110 per uur vragen kan je een freelance online marketeer inhuren tussen de €40 en €75 euro per uur.

geen opzeggingstermijn

Jij kan per maand bepalen of jij door wilt gaan met het uitbesteden van jouw online marketing aan de freelancer. 

Waarom een freelance online marketeer inhuren?

In een tijdperk waar online de overhand neemt moet ook jouw bedrijf online te vinden zijn. Van organisch scoren op belangrijke zoekwoorden tot een Google Ads campagnes aanzetten om meer leads of verkopen te realiseren. Veel bedrijven hebben moeite om dit zelf in te richten en besteden dit daarom uit, maar het gevaarlijke hiervan is dat de waarde van het uitbesteden niet gecontroleerd kan worden. Met een freelance online marketeer haal je een online marketing medewerker ‘in huis’ die jou inzichten geeft in de resultaten en die zich laat gelden als volwaardig lid van het bedrijf. Jullie werken namelijk samen naar een doel toe. Het enige verschil met een freelancer is dat deze betaald wordt per factuur in plaats van via een loonstrook.

Een freelancer is dus transparanter, meer gemotiveerd, meer betrokken en goedkoper dan een online marketing bureau.

“In vergelijking met de dure online marketing bureaus heb ik het gevoel dat een freelance online marketeer meer uitvoert voor minder geld. Dit is in mijn ogen het grootste voordeel van een freelancer. Ook vind ik het erg fijn dat ik eerst een goed gesprek kon hebben met de freelancer voordat we samen gingen werken en dat ik niet vast zit aan contracten, zoals bij online marketing bureaus.”

Wouter Swagemakers

Voordelen freelance online marketeer inhuren

Er zijn voordelen van een freelance online marketeer inhuren, maar de belangrijkste volgens ons is de band die je schept met de freelancer. Waarbij een online marketing bureau vaak weinig informatie deelt en je niet meeneemt in het verhaal en de voortgang doet een freelance online marketeer wel. Het gevoel dat je een nieuwe medewerker hebt die alles wilt geven voor jouw bedrijf, dat maakt een freelancer zo bijzonder.

Een ding wat veel bedrijven stoort zijn de contracten die ondertekend worden bij online marketing bureaus. Hier kom je vaak moeilijk onderuit en soms betaal je zelfs voor werkzaamheden die ze niet uitvoeren. Je contract bij een freelance online marketeer is maandelijks aanpasbaar en op te zeggen. Jij bepaalt samen met de ingehuurde online marketeer wat er maandelijks gebeurt waardoor jij de touwtjes in handen hebt als klant.

experts op elk gebied

Alle freelance online marketeers zijn door ons geselecteerd en gegroepeerd op expertise. Zo proberen wij voor iedere klant de ideale freelancer te vinden.